La Nostra Història

Una cultura de la innovació

Un equip petit que pensa com els grans equips; tots aspirem a ser globals. Ho desenvolupem a través d’una alineació d’interessos i valors, que ens permet complementar les diferents percepcions que tenim de la realitat, la nostra formació i la nostra experiència personal i professional.
El més estimulant és que trobem el suport d’una xarxa de professionals i institucions: investigadors, clínics i centres que han canviat l’orientació i obren les portes del seu coneixement i estan interessats en una cooperació.

 

El Nostre Equip

Juan Manuel Badosa

  • Psiquiatre clínic. Col.legiat n º 11.050 (COMB).
  • Consultor de Psiquiatria de l’Hospital de Barcelona.
  • Terapeuta. Membre de la ISH (International Society of Hypnosis).

Provinc del camp de l’estrès i el trauma, d’atendre a persones que es van perdre enredats en drogues, a professionals exhausts, de l’atenció a persones que afronten la recta final de la seva existència. Entenc la salut com a part d’un continu que va des de la malaltia fins el benestar i la plenitud. Crec que vam començar a “curar” el dia en què, malgrat els símptomes, som capaços de donar sentit i coherència a la nostra vida.

Practico una medicina basada en la narrativa, més que en l’interrogatori; escoltar i aprendre; entendre les diferències i trobar vies per a la solució o l’alleujament dels problemes. M’oriento cap a un tipus d’intervenció basada en les habilitats i recursos dels meus clients, amb èmfasi en la xarxa social en què es desenvolupen.

Treballo en xarxa amb diferents professionals. Utilitzo esquemes i recursos de la teràpia estratègica, la teràpia centrada en la solució de problemes, la teràpia d’acció social i la mecànica de la teràpia eriksoniana, incloent l’ús de la hipnosi clínica. Poso èmfasi en la creació de contextos útils per al canvi.

Estic interessat en l’estudi de l’estrès i el trauma amb un enfocament particular cap als
professionals de l’atenció social i les persones que el pateixen.


Albert Roig Tor

Llicenciat en psicologia per l’Universitat de Barcelona, especialitzat en psicologia clínica (col·legiat nº17308), amb influències de teràpia estratègica breu, teràpia sistèmica i hipnosis ericksoniana. Continua formant-se cursant el Màster en Teràpia Cognitivo-Social de l’Universitat de Barcelona.

En l’actualitat està treballant amb pacients que pateixen dolor crònic, trastorns per dèficit d’atenció amb hiperactivitat, fòbies específiques, entre molts d’altres; encara que es desviu a l’hora d’afrontar tot tipus de noves experiències.

Li agrada viatjar, veure món i conèixer gent a la mínima oportunitat, entre les seves passions hi trobem la creació de música electrònica experimental i audiovisuals, afició que ja ha passejat per algunes actuacions arreu.